Cercle de dones

CERCLE DE DONES

Una de les demandes que van sorgir del procés participatiu “Salut i Dones” va ser la creació d’un espai de dones on poder compartir vivències i fomentar l’apoderament i la sororitat. Actualment tenim obert el cicle de trobades sobre cicles vitals i arquetips. Consta d'un total de 6 sessions i us hi podeu sumar independentment que hagueu participat de les anteriors.

TALLER PER A DONES: cicles vitals i arquetips, a càrrec de Verónica Espinar.

Per què conèixer el meu cicle? Sempre estem en moviment, tot, constantment. El nostre entorn, especialment el natural, és un exemple de ciclicitat, polaritat i canvi. Els cicles naturals, com les estacions o el dia i la nit, afecten a totes les persones fent que oscil·lem entre un estat més d’obertura i un de recolliment, una vegada i una altra, de dins cap a fora i de fora cap a dins. És una dansa on se sumen les diferents etapes vitals i el cicle menstrual, però el seu origen no és extern, com el cas dels cicles naturals, sinó intern. Potser per això, més desconegut. I durant anys oblidat o silenciat.

En total serà un cicle de 6 trobades:

19 de juny – introducció

10 juliol - donzella

18 setembre - mare

16 octubre - xamana

27 novembre – anciana

18 desembre - tancament

Serà necessari inscriure-s’hi, ja que l’aforament és limitat, enviant un correu electrònic a igualtat@micod.catindicant nom i cognoms, telèfon i municipi de procedència.

Hora: de 18:30 a 20.30 h

Lloc: Sala a la planta baixa de l’Edifici Montàgora de Sta. Margarida de Montbui

Ho organitzen: Àrea d’Igualtat de gènere de la Mancomunitat de la Conca d’Òdena i Ajuntament de Santa Margarida de Montbui.

Darrera actualització: 30.07.2019 | 13:46
Darrera actualització: 30.07.2019 | 13:46