Presentació

La Mancomunitat Intermunicipal de la conca d'Òdena és una associació voluntària de municipis amb personalitat jurídica pròpia i plena capacitat per al compliment dels seus fins. Està formada per 7 municipis de la comarca de l'Anoia, tots ells situats a la conca d'Òdena: Igualada, Vilanova del Camí, Santa Margarida de Montbui, Òdena, La Pobla de Claramunt, Jorba i Castellolí. Imatge de satèl·lit dels principals nuclis de població de l'àrea de la Mancomunitat

La Mancomunitat neix al 2001 amb la idea de donar serveis de manera mancomunada als diferents municipis que la integren. Per tant té per objecte i finalitat la unió d'esforçs i disponibilitats econòmiques dels municipis integrants per poder gestionar serveis d'interès comú i optimitzar els mitjans públics.

Tal i com es reflexa en els estatuts, la Mancomunitat exercirà competències en diferent matèries i actualment ofereix als diferents municipis serveis de les següents àrees: igualtat de gènere, serveis d'ocupació, formació i inserció, serveis relacionats amb el medi ambient i la mobilitat, entre altres coses.

 

Darrera actualització: 06.02.2017 | 10:00
Darrera actualització: 06.02.2017 | 10:00