Procés participatiu "Salut i dones"

El  Pla de Salut d'Igualada 2015-2018 , apostant de forma decidida per promoure la salut de les dones a través de l'eix vertebrador  Salut de les Dones , inclou l'organització d'un procés participatiu per recollir les propostes i demandes de la ciutadania en l'àmbit de salut de les dones; una actuació que dóna resposta a l'objectiu específic de conèixer la situació de la salut de les dones al municipi.

EN QUÈ HA CONSISTIT EL PROCÉS PARTICIPATIU "SALUT I DONES"?

Per mitjà de diferents  tècniques qualitatives i dinàmiques grupals , les persones que han format part del procés participatiu s'han convocat en  sessions monogràfiques, per debatre i posar en comú la seva perspectiva entorn a temàtiques  tan diverses com hàbits de vida saludable; salut mental i addiccions; salut sexual, afectiva i reproductiva; malalties més freqüents / proves i cribratges; salut de la persona cuidadora o violència masclista.

La  durada de les sessions  ha estat compresa  entre 1 i 2 hores ; essent la  periodicitat de les trobades de caràcter quinzenal , en la franja de la tarda-vespre.

CONCLUSIONS DEL PROCÉS:

El 10 de juliol del 2018 es van presentar a la ciutadania les conclusions extretes del Procés participatiu "Salut i Dones". Al següent  enllaç  us podeu descarregar el power point exposat a la sessió. Per a més informació, podeu contactar amb el Servei de Promoció de la Salut enviant un correu a promociosalut@aj-igualada.net,o per telèfon al 93 803 19 50 - ext 4409.

 

CRONOGRAMA PREVIST DEL PROCÉS PARTICIPATIU:

 

Darrera actualització: 07.09.2018 | 10:59
Darrera actualització: 07.09.2018 | 10:59