NO EN DEIXEM PASSAR NI UNA!

Partint de diverses experiències i campanyes endegades per entitats del territori a favor de les relacions lliures de sexisme, la Mancomunitat promou aquest any una ampliació de la campanya NO EN DEIXEM PASSAR NI UNA! que, fruit del projecte del Protocol davant les violències sexuals en espais festius, ha renovat i ampliat els missatges de cara a la ciutadania.

Les festes majors són ambients festius per a la socialització i el divertiment on ha d’importar el passar-s’ho bé i esbargir-se però on sovint es donen situacions incòmodes i/o comportaments i actituds de caire sexista. Massa vegades són les dones qui no poden gaudir lliurement de les festes. Actituds com la insistència, tocaments, assetjament, bromes, gelosia, control... són les que incorpora aquesta campanya que sota el lema No en deixem passar ni una!, pretén visualitzar-les i identificar-les, i apel•lar al conjunt de la ciutadania a aturar-les i no permetre-les. Aquestes situacions s’agreugen en contextos festius i és per això que la campanya també vol deixar clar que res justifica cap agressió.

La campanya es podrà veure als diferents espais de festa així com en bars i pubs, i s'escoltarà a través de falques ràdiofòniques en els concerts. A Igualada a més, hi haurà un Punt Lila d'atenció a els agressions sexistes que es trobarà a l'espai del Museu de la Pell, a les Barraques.

Per unes festes lliures d'agressions sexistes NO EN DEIXEM PASSAR NI UNA!

Darrera actualització: 27.07.2018 | 14:09
Darrera actualització: 27.07.2018 | 14:09