Mostra Internacional de Films de Dones

L'Àrea d'igualtat de gènere i LGTBI de la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d'Òdena aposta per la Mostra de Films de Dones en el seu programa itinerant.

La Mostra Internacional de Films de Dones és un espai concebut per a donar a conèixer la història i el present de la creació cinematogràfica femenina i per convidar als diferents públics a descobrir la circulació de noves mirades presents en el cinema de les dones, mirades que estan enriquint i transformant les pràctiques culturals, que demostren el compromís de les cineastes amb la complexitat de les realitats i els debats del seu temps i que estan renovant el conjunt de la creació audiovisual.

El Conegudes (també) a casa és el programa itinerant de la Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona que posa a l’abast de diferents ajuntaments de la demarcació territorial de Barcelona un conjunt de pel•lícules dirigides per cineastes catalanes.

Les projeccions són gratuïtes i compten amb presència de les cineastes i de l'acompanyament d'una programadora de la Mostra. 

AQUEST ANY  2020 I ATESES LES MESURES DE PREVENCIÓ PEL COVID LA MOSTRA INTERNACIONAL SERÀ DES DE CASA.

Inscriu-te en les sessions i t'enviarem l'enllaç per veure la pel·lícula.

Darrera actualització: 09.11.2020 | 15:07
Darrera actualització: 09.11.2020 | 15:07