Reconeixement als projectes d'Ocupació a la Indústria Local

Dimecres, 29 de novembre de 2017 a les 00:00

El passat dimecres, 22 de novembre, la Diputació de Barcelona en el marc de la Jornada “Ocupació a la  Indústria Local” va dedicar un espai al reconeixement de les entitats que han participat en aquest programa, entre elles la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena.

El programa “Ocupació a la Indústria Local” ha comptat amb 13 projectes que ha donat un 81% de cobertura territorial, en els quals han col·laborat 80 ens territorials i han inserit a un 51% de les persones participants.

A la Conca d’Òdena s’han dut a terme, durant el període 2015 -2017, dos projectes emmarcats en aquest programa de la Diputació de Barcelona. El primer, Reintex, va adreçar-se al sector del tèxtil i el segon, Reinmet, al sector del metall. Ambdós van finalitzar amb més d’un 70% d’inserció.

La Diputació de Barcelona aposta per continuar promovent la competitivitat de la indústria local durant el període 2018-2020 amb una dotació pressupostària de 4 Milions d’euros.

En aquesta nova edició agafaran especial importància l’acompanyament de les empreses cap a la indústria 4.0, la necessitat de despertar l’interès per les vocacions industrials entre els joves,  l’equilibri de la representació femenina a la indústria i  l’augment de la qualitat de l’ocupació.

Per més informació sobre el programa Ocupació a la Indústria Local consulteu en el següent enllaç 

Darrera actualització: 29.11.2017 | 11:36