Les Regidories d’Igualtat de la MICOD visibilitzen el col•lectiu LGTBI

Divendres, 11 de maig de 2018 a les 00:00

El 17 de maig es commemora a nivell mundial el Dia Internacional contra l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia (LGTBIfòbia) i des de les Regidories d’Igualtat dels municipis de la Mancomunitat es promouen diferents actes de sensibilització i prevenció de la LGTBIfòbia i de visibilització del col·lectiu.

Carme Riera d’Igualada, Sílvia Cáceres de Vilanova del Camí, Aurora Fernández de Santa Margarida de Montbui, Vanessa Massons d’Òdena i Carme Vallès de La Pobla de Claramunt, responsables de les Àrees d’Igualtat dels respectius municipis, han promogut una agenda conjunta d’actes de visibilització LGTBI com les accions que es faran al carrer amb la penjada de la bandera LGTBI als balcons dels ajuntaments o la pintada de bancs i decoració amb els colors representatius del col·lectiu.

Les accions s’iniciaran la setmana del 17 de maig, i aniran acompanyades d’activitats com l’exposició de llibres i literatura especialitzada a les biblioteques dels municipis, una sessió de contes per poder abordar la transexualitat amb la canalla i la família de manera més divertida i tendre, o també un taller a l’Espai Jove d’Òdena sobre prevenció de la LGTBIfòbia i la decoració de l’espai.

Les regidores d’igualtat impulsen així el seu compromís en la lluita contra l’LGTBIfòbia fomentant la igualtat, la justícia i la llibertat de totes les persones, sense discriminacions. La commemoració del 17 de maig també vol visibilitzar la lluita i les reivindicacions històriques del col·lectiu.

Darrera actualització: 11.05.2018 | 09:19