Laura Juan guanya el V Concurs de portades per la igualtat de gènere

Divendres, 9 de febrer de 2018 a les 14:00

El passat 1 de febrer es va reunir el Jurat de la cinquena edició del Concurs de Portades per la Igualtat de la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena (MICOD) amb motiu del 8 de març, Dia Internacional de les Dones.

El Jurat ha estat compost per: Maria José Galera, representant de Dones amb Empenta; Mireia Rubio, representant de la Plataforma Feminista de l’Anoia; Engràcia Dalmases i Maria Recio, representants del Fòrum de Dones d’Òdena; Jaume Enrich, professor de l’escola EMA Gaspar Camps i Mireia Prat, Agent d’Igualtat de la MICOD.

La participació enguany ha estat elevada, amb 15 persones participants de tota la Mancomunitat. Nou de les persones concursants han estat dones i sis homes. El jurat, un cop vistes totes les obres i seleccionades d’acord amb el que s’estableix a les bases reguladores del concurs, acorda concedir el premi a Laura Juan López.

El cartell guanyador, serà la portada de l’agenda d’actes que coordina la Mancomunitat de la Conca d’Òdena. Aquesta agenda inlcou totes les activitats que s’organitzen amb motiu del 8 de març, des de diverses entitats de dones, altres entitats i també els mateixos ajuntaments.

La Mancomunitat es sent molt satisfeta per l’alta participació i us convida a visitar l’exposició de tots els cartells presentats, la primera quinzena de març a Can Papasseit de Vilanova del Camí.

L’entrega del premi, consistent en 300€, tindrà lloc el dijous 8 de març a les 19h a la Biblioteca Central, a l’acte central del Dia Internacional de les dones.

Darrera actualització: 09.02.2018 | 14:07