Hem participat a l’Expo Real Munich, per presentar els avantatges de la Conca d’Òdena a inversors mundials

Dimecres, 10 d'octubre de 2018 a les 00:00

Del 8 al 10 d’octubre, Munich ha acollit la fira internacional més important B2B d’Europa, especialitzada en immobles i inversions, l’Expo Real Munich. Des de l’Oficina de Captació d’Inversions de la Mancomunitat de la Conca d’Òdena, hi hem estat presents per tal d’oferir els avantatges del nostre territori a inversors mundials.

La fira és l’esdeveniment europeu que concentra un major nombre d’inversors, i ha estat l’oportunitat per reunir-nos amb responsables i promotors de projectes d’inversió, que poden trobar al nostre territori els avantatges per ubicar les seves seus. 

Amb més de 2.000 expositors i més de 40.000 visitants de 75 països diferents l’any 2017, a l’Expo Real Munich s’hi concentren els principals promotors de negocis, finançaments nacionals i transnacionals i inversions del sector immobiliari.

El millor lloc per invertir

La Conca d’Òdena està ubicada en un punt estratègic a l’eix mediterrani català, on els sectors més antics conviuen amb els més innovadors i emergents, fent front a reptes com la Indústria 4.0 i la transformació digital. A 60 km de Barcelona, el territori se situa a un dels punts privilegiats de Catalunya.

Amb clústers innovadors, centres de formació de primer nivell i infraestructures qualificades, sectors com el cuir, el tèxtil, el paper i l’automoció connecten a la perfecció amb les TIC, el disseny, els productes intel·ligents, la gestió de residus, la biotecnologia, la salut i el sector de l’energia.

Descobreix els 7 motius per invertir a la Conca d’Òdena.

Darrera actualització: 10.10.2018 | 14:08