Formació sobre violències sexuals i perspectiva de gènere per a la Policia Local

Dimecres, 20 de juny de 2018 a les 00:00

Els municipis de la Mancomunitat de la Conca d’Òdena estan elaborant un Protocol davant l’assetjament sexual en espais públics d’oci, resultat d’un procés que es va iniciar el passat mes de novembre i que ha de ser una eina per a donar una resposta coordinada a les agressions sexistes que es donin en contextos festius.

El projecte s’està elaborant a través de metodologies participatives i actualment s’està donant a conèixer a través de diverses formacions. 26 agents de la Policia Local d’Igualada, Santa Margarida de Montbui, Vilanova del Camí, Òdena, Capellades i La Torre de Claramunt han assistit a aquesta formació que ha permès debatre sobre les violències sexuals, contextos en els que es dona, per què es dona i com hem d’abordar-les. L’espai formatiu ha permès compartir coneixements i ha posat damunt la taula la necessitat de treballar aquesta problemàtica des de la perspectiva de gènere.

Les formacions han anat a càrrec de l’Observatori Noctàmbules que treballa coordinadament amb l’agent d’igualtat de la Mancomunitat de la Conca d’Òdena i conjuntament amb la Diputació de Barcelona, qui ha finançat el projecte.

Darrera actualització: 20.06.2018 | 10:27