Finalitza el projecte Reinmet amb un 76% d'inserció

Dimarts, 5 de setembre de 2017 a les 00:00

La Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena, ha dut a terme durant aquest any un projecte subvencionat per la Diputació de Barcelona adreçat a la recuperació de la capacitat professional i la capacitat productiva, en tasques d'especialització per donar suport a la reindustrialització en el sector del metall.

En una primera fase del projecte es va realitzar un treball de diagnosi i es van recollir les necessitats de perfils professionals que tenien les empreses del sector metal·lúrgic.

D’aquesta primera fase de diagnosi va sorgir la proposta d’una acció formativa de manteniment industrial adreçada a persones en situació de desocupació, majors de 25 anys amb un mínim d’un any d’experiència laboral i amb formació mínima de Graduat Escolar/ESO.

Disset persones van participar en aquest curs de manteniment industrial, amb una durada de 300 h teòriques, que es va realitzar en l’IES Milà i Fontanals i a les instal·lacions d’Ig-Nova Ocupació, i 80 h de pràctiques en empreses del sector del metall.

Tretze dels participants van trobar feina, aconseguint un 76% d’inserció en l’esmentat projecte.

Darrera actualització: 05.09.2017 | 09:54