Darrers actes a la Conca d'Òdena al voltant del 28J

Dimecres, 19 de juliol de 2017 a les 00:00

L'exposició 'Violències i resiliències' es pot visitar encara a l’espai d’exposicions de MontÀgora de Santa Margarida de Montbui.

Amb motiu del Dia Mundial per l’alliberament LGTBI, 28 de juny, la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena (MICOD) ha organitzat diversos actes per a visibilitzar el col·lectiu de lesbianes, gais, trans, bisexuals i intersexuals. Fins ara ja s’han dut a terme els contes que parlen de diversitats sexuals amb els infants del Casal d’Estiu de Vilanova del Camí i el passat dijous, dia 13, a Igualada es va passar el documental Lluitadores sobre dones lesbianes grans. Una projecció que remou i desperta consciència sobre la triple discriminació que pateixen pel fet de ser dones, lesbianes i grans.

El taller per a joves que s’havia de dur a terme el passat 13, s’ha posposat per al proper dilluns, 24 de juliol, en el marc del casal d’estiu, però amb entrada lliure per a joves de la Conca d’Òdena, a partir de 10 anys. Serà a les 11 i fins els 13h a l’Ajuntament d’Òdena.

D’altra banda, encara es pot visitar l’exposició sobre dones trans, Violències i resiliències en el camí de les dones que transiten, que es pot trobar a l’espai d’exposicions de MontÀgora a Santa Margarida de Montbui. Una forma d'aproximar-se a les violència en l'àmbit de la parella; en els serveis públics (violència estructural); vulneració de drets en l'àmbit formatiu, laboral o penitenciari; situacions d'explotació, discriminació, amenaces o agressions; falta de reconeixement o negació com a dones en cercles íntims com la família, les amistats, les relacions afectivosexuals, etc. S’hi pot trobar informació, termes i recursos que poden ajudar les persones Trans. L’exposició es podrà visitar fins diumenge, 30 de juliol.

Darrera actualització: 20.07.2017 | 11:54